ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

Друк

   Виконавчий комітет Подільської районної у м. Полтаві ради звертається до мешканців району та міста...

 

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

   Виконавчий комітет Подільської районної у м. Полтаві ради звертається до мешканців району та міста з проханням не засмічувати побутовими відходами лісозахисної смуги вздовж залізничних колій.

      Захисні лісові насадження уздовж залізничних магістралей – смуги лісонасаджень, які призначені для їх захисту від сніжних і піщаних занесень, для зниження рівня шуму, виконання санітарно-гігієнічних і естетичних функцій, огородження рухомого транспорту від несприятливих аеродинамічних дій.

   Вони є, з одного боку, частиною складного інженерного комплексу колійного господарства залізниць, з іншого – природоохоронного комплексу України, і тому повинні бути біологічно стійкими. Довговічними та постійно виконувати свої захисні функції, забезпечувати нормальний, безперебійний рух поїздів у будь-яку пору року.

    У випадку захаращення сміттям лісосмуг – вони не виконують належним чином свої захисні функції, тобто виникає загроза незабезпечення в повному обсязі нормального безперебійного руху поїздів у будь-яку пору року.

    Нагадуємо, щозгідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

          Збережемо природу разом!

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©